Δημοσιεύθηκε στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΩ ΤΩΝ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ?


FOTO DOGS TURID Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΗΣΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΩΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΡΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΗΛΙΚΑΣ.

 ΟΣΤΩΣΟ  Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ 3ον ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 12η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.(ΚΡΙΣΗΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ)ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΕΡΑΤΑΙΤΕΡΟ ΚΟΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΕΔΩ.ΔΙΩΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΩΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ.

ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 8-10 ΕΒΔΩΜΑΔΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΠΑΚΟΗΣ

ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ .ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ ΠΧ.ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΑΠΟΚΤΑΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΟΥΝ Η ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΑΙΡΑ.

Advertisements

Συντάκτης:

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ . ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤ'ΟΙΚΩΝ.ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ. Κοινωνικοποιηση / Βασικη Υπακοη /Επιλυση Προβληματων Συμπεριφορας / διαμορφωση χαρακτηρα .Καλλοπισμος ΣΚΥΛΟΥ ΓΑΤΑΣ / ΠΑΝΣΙΟΝ ΣΚΥΛΩΝ